Aamutoimia ja verenpainetta

Share |

Lauantai 25.10.2008 klo 10.07 - Johanna Koivuniemi


Jännittävä viikonloppu, vaalien loppusuora, alkoi tänä aamuna pojan kanssa temmeltäessä. Hieman yli 15 kuukauden ikäinen poikamme heräsi ensimmäisen kerran jo hieman ennen seitsemää eli samoihin aikoihin kuin arkena, jolloin hän käy päiväkodissa.

Huomattuaan, etteivät vanhemmat vielä nouse, hän jäi kiltisti väliimme ja nukahti uudelleen.

Nyt on kuitenkin jo oltu hereillä puolisentoista tuntia. Aamutoimet on hoidettu ja poika vipeltää lempilelujensa eli äidin kännykän ja ruokakauhan kanssa pitkin lattioita. Nuorta intoa ja iloista lapsenkielen pulinaa on äidin ilo katsella ja kuunnella.

Tänään on myös viimeinen kunnallisvaalien kampanjapäivä. Mäntsälän keskustalaisilla on keskustaajamassa oma Keskusta-halli, joka on tänään auki kello 11-13. Hallilla pidettävässä vaalitilaisuudessa on luvassa poniajelua, hernekeittoa ja verenpaineen mittausta.

Terveydenhoitajan koulutuksen saaneena toimin yhtenä verenpaineen mittaajana hallilla. Tervetuloa Keskusta-hallille ja keskustelemaan oman kunnan kehittämisestä ehdokkaiden kanssa!

Täksi viikonlopuksi ja varsinkin huomiseksi vaalipäiväksi Suomeen on luvattu myrskysäitä. Toivottavasti ainakin tällä hetkellä paisteleva aurinko ja mukavannäköinen syyspäivä pitäisi pintansa koko päivän.

Eikä pahitteeksi olisi, vaikka kaunis syyssää ilahduttaisi mieltämme huomennakin.

Avainsanat: blogi, perhe, Keskusta, Mäntsälä, puolue, vaalit


Kommentit

25.10.2008 18.23  Sirkka-liisa Koivuniemi

Hei, terveisiä sinne ruuhkasuomeen ja onnea huomiseen koitokseen, joko olette käyneet äänestämässä? Oli kiva lukea Juhon aamutoimista :-)) terv. Ilmajoen mumma


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini