On tosiasioiden aika?

Lauantai 13.3.2010 klo 17.38 - Johanna Koivuniemi

Viime aikoina on saatu usein lukea niin mielipidekirjoituksia kuin kuulla mielipiteitä, joissa kirjoittaja tai puhuja on halunnut kertoa jostain ajankohtaisesta asiasta ”tosiasioita”. Yhdestä asiasta on saatettu esittää lehtien palstoilla ihan erilaisia totuuksia – kirjoittajasta riippuen.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi, totuus, päätöksenteko

Perhekerhot tärkeitä äitien jaksamiselle

Sunnuntai 23.8.2009 klo 21.23 - Johanna Koivuniemi

Koulujen alku on käynnistänyt syksyn. Samalla ovat avanneet ovensa myös erilaiset kerhot. Mekin olemme ehtineet tälle syksylle käydä jo Mannerheimin lastensuojeluliiton Kellokosken yhdistyksen perhekahvilassa Nallentuvalla sekä Tuusulan kunnan järjestämässä Vauvalassa Kellokosken perhekeskuksessa. Tulevana keskiviikkona kokoontuu ensimmäisen kerran myös seurakunnan perhekerho Hyökännummen kerhotalolla.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi, perhe, perhekerhot, MLL, äitiys, vanhemmuus, Mäntsälä, Tuusula, kunnallinen päätöksenteko

Uusi vaikutuskanava lapsille ja nuorille

Tiistai 7.4.2009 klo 22.25 - Johanna Koivuniemi

Mäntsälässä on otettu vastikään käyttöön valtakunnallinen Aloitekanava.fi -palvelu. Kanavalla lapset ja nuoret voivat esittää ideoita kotikuntansa kehittämiseksi, kommentoida muiden ajatuksia ja äänestää aloitteista. Palvelun ideana on, että nämä aloitteet etenevät edelleen kuntapäättäjille ja että myös kunnan toimielimistä voidaan esittää lapsille ja nuorille sinne ideoita kommentoitaviksi.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi, nuoret, lapset, kunta, päätöksenteko, aloite, nuorisotilat, nuorisotyö, nuoriso