Mäntsälän kouluverkosta keskusteltava

Maanantai 20.4.2009 - Johanna Koivuniemi

Olin tänään kuluvan valtuustokauden kolmannessa valtuuston kokouksessa. Alun perin kokouksen merkittävämmäksi päätettäväksi asiaksi piti olla tulossa kouluverkkoasia, jossa olisi päätetty kahden Mäntsälän kyläkoulun lakkauttamisesta. Edellisviikolla kunnanhallitus teki yllättäen päätöksen asian käsittelyn siirtämisestä syksyyn kunnan talousarviokäsittelyn yhteyteen. Näin ollen valtuuston asialista jäi köykäiseksi.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi, koulu, kouluverkko, Mäntsälä, valtuusto, keskusta

Valtuustokokouksen satoa - Mäntsälään pormestari?

Maanantai 26.1.2009 klo 22.04 - Johanna Koivuniemi

Mäntsälän valtuuston ensimmäinen kokous on takana. Kunnanvaltuuston kokouksessa ei jouduttu äänestelemään pitkälle iltaan saakka, vaikka sitä jo paikallislehdissäkin ennakkoon pelättiin. Uusi valtuustokausi avattiin luottamushenkilövalinnoilla, jotka lopulta tehtiin hyvässä sovussa ja hengessä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Blogi, kunnanvaltuusto, pormestari, kuntapolitiikka, Keskusta.

Valtuustokauden kynnyksellä

Torstai 15.1.2009 klo 22.24 - Johanna Koivuniemi

Mäntsälän keskustalaiset kokoontuivat tänään kunnantalon valtuustosaliin tekemään päätöksiä kunnallisten luottamuspaikkojen jaosta tulevalle nelivuotiskaudelle. Kokouksen tunnelma ja henki oli hyvä, sillä luottamuspaikat saatiin jaettua sopuisasti ja ilman äänestyksiä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi, valtuusto, luottamuspaikat, Keskusta, politiikka, lautakunta

Nöyrä kiitos!

Sunnuntai 26.10.2008 klo 22.53 - Johanna Koivuniemi

Tunne on tällä hetkellä uskomaton! 85 ääntä kunnallisvaaleissa ja valtuustopaikka vetävät mielen todella nöyräksi. Kova vaalityö kannatti. Haluan mitä lämpimimmin ja nöyrimmin kiittää kaikkia minua äänestäneitä ja kaikkia minua vaalityössäni tukeneita ympäri Suomen.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: blogi, kunnallisvaalit, tulos, valtuustopaikka

Vaikuttaminen ei kiinnosta?!

Keskiviikko 1.10.2008 klo 22.19 - Johanna Koivuniemi

Äänestysikäisistä suomalaisista käytti edellisissä kunnallisvaaleissa vuonna 2004 vain 58,6 prosenttia äänioikeuttaan. Kotikunnassamme Mäntsälässä äänestysprosentti oli tätäkin alhaisempi, vain 54,3 prosenttia.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: blogi, vaikuttaminen, kunnallisvaalit, kunta, ihminen, valtuusto, demokratia