Arjessa läsnäoleva Kauhajoki

Lauantai 8.4.2017 - Johanna Koivuniemi

Myönnän, että vielä kuusi vuotta sitten ajattelin, ettei minusta ikinä tule kauhajokista. Nyt koen, että Kauhajoesta on tullut osa perhettäni.

Haluan olla itse kehittämässä Kauhajokea niin, että jokainen täällä asuva voisi kokea kunnan omakseen – paitsi elämänsä täällä asuneet, myös vastikään tänne tullut maahanmuuttaja. Yhteistyön tekemisessä ja toisten hyväksymisessä on vielä kehittämisen varaa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kauhajoki, kunnallisvaalit, kunta, kaupunki, palvelut

Ajatuksia kuntavaalien alla

Maanantai 6.3.2017 - Johanna Koivuniemi

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on kuulunut omaan elämääni koko aikuisiän - ainakin jollakin muotoa. Mielestäni vaikuttamista kuntatasolla ei tehdä vain kunnanvaltuutettuna - keskeisiä vaikuttajia kuntatasolla on paitsi jokainen kuntalainen - myös erilaiset järjestöt.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kunnallisvaalit, kunta, kaupunki, valtuutettu, ehdokas, hyvinvointi

Nöyrä kiitos!

Sunnuntai 26.10.2008 klo 22.53 - Johanna Koivuniemi

Tunne on tällä hetkellä uskomaton! 85 ääntä kunnallisvaaleissa ja valtuustopaikka vetävät mielen todella nöyräksi. Kova vaalityö kannatti. Haluan mitä lämpimimmin ja nöyrimmin kiittää kaikkia minua äänestäneitä ja kaikkia minua vaalityössäni tukeneita ympäri Suomen.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: blogi, kunnallisvaalit, tulos, valtuustopaikka

Kunnallisvaalit. Nyt.

Sunnuntai 26.10.2008 klo 11.51 - Johanna Koivuniemi

Varsinainen kunnallisvaalipäivä on tänään. Nyt jokainen ehdokas odottaa enemmän tai vähemmän jännittyneenä iltaa ja vaalipaikkojen sulkeutumista tietääkseen, kuinka vaalissa käy. Mäntsälässä vaalityötä on tehty mukavalla ehdokas- ja tukijajoukolla.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi, kunnallisvaalit, Mäntsälä, tupailta, äänestys, vaalit

Liikunta kannattaa

Lauantai 18.10.2008 klo 22.17 - Johanna Koivuniemi

Olemme tänä viikonloppuna vierailulla synnyinkunnassani Haapavedellä. Tänään puoliltapäivin kaupungin keskustassa järjestettiin yhteispoliittinen tapahtuma, jossa pääroolissa oli kuntoilu ja kuntoilija.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi, liikunta, kunnallisvaalit, ehdokas, Haapavesi

Vaikuttaminen ei kiinnosta?!

Keskiviikko 1.10.2008 klo 22.19 - Johanna Koivuniemi

Äänestysikäisistä suomalaisista käytti edellisissä kunnallisvaaleissa vuonna 2004 vain 58,6 prosenttia äänioikeuttaan. Kotikunnassamme Mäntsälässä äänestysprosentti oli tätäkin alhaisempi, vain 54,3 prosenttia.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: blogi, vaikuttaminen, kunnallisvaalit, kunta, ihminen, valtuusto, demokratia

Kuntavaaleissa tärkeintä

Sunnuntai 21.9.2008 klo 14.27 - Johanna Koivuniemi

Helsingin Sanomista sai tänään lukea mielenkiintoisesta kansalaisgallupista. Kuntavaalien tärkeimmiksi asioiksi nousisivat sen mukaan sairaanhoito, vanhusten hoito, koulujen määrärahat, juomaveden laatu sekä lähiympäristön turvallisuus. Asioiden nouseminen kärkiviisikkoon ei yllätä, koska ne kaikki ovat yhteydessä viime aikojen suuriin puheenaiheisiin.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogi, gallup, palvelut, kunnallisvaalit, Helsingin Sanomat